SIMI 2009 – SIMPOZION INTERNATIONAL „MEDIUL SI INDUSTRIA”

Avem placerea de a va invita la a 15-a editie a Simpozionului International „Mediul si Industria” – SIMI 2009, organizat la Bucuresti in perioada  28-30 octombrie 2009 la Biblioteca Academiei Romane.

Editiile anterioare s-au bucurat de o buna recunoastere si participare din partea comunitatilor stiintifice si a mediului economic din tara si strainatate.

SIMI 2009 este organizat sub patronajul Academiei Române – Secţia Ştiinţe Chimice, de catre INCD ECOIND in colaborare cu Societatea de Chimie din România – Comisia Chimia şi Ingineria Mediului si Asociatia Balcanica de Mediu – Filiala RO – B.EN.A, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica, Ministerului Economiei, Ministerului Mediului.

Manifestarea isi propune sa aduca impreuna comunitatea stiintifica, mediul economic si autoritatile de supraveghere pentru a dezbate aspecte tehnice de maxim interes si actualitate pentru protectia mediului.

Simpozionul se constituie ca un prilej de contacte/parteneriate pentru realizarea unor proiecte comune in programe nationale si europene in domeniul mediului.

Cu speranta ca veti onora cu prezenta Dumneavoastra manifestarea SIMI 2009, pentru informatii suplimentare anexam Circulara I.

In numele organizatorilor va asteptam si va multumim,

Margareta NICOLAU
DIRECTOR GENERAL
INCD ECOIND

Persoana de contact:

ing. Sanda Duda, tel. +40 21 4100377/125, fax +40 21 4100575; 4120042.

Circulara 1
Circulara 2
Program
Raport
Liste participanti

Pin It

Leave a Comment